Locatie start verkoop bekend

Locatie start verkoop bekend

Gegevens Start Verkoop

Wanneer: Maandag 20 mei
Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur
Waar: Sportkantine FC Breukelen
Adres: Broekdijk Oost 30 te Breukelen


U bent van harte welkom! Tijdens deze avond zullen wij de definitieve ontwerpen aan u tonen en ontvangt u van ons de sfeerbrochure, de prijslijst en de procedure die wij hanteren voor de verkoop van de koopwoningen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige makelaars en de ontwikkelaar.

Mocht u verhinderd zijn kunt u de dag na de startverkoop alle informatie downloaden op de project website. www.hortensekwartier.nl 

Op deze avond wordt u uitsluitend geïnformeerd over de koopwoningen en niet over de huurwoningen.

Wat kunt u alvast doen wanneer u interesse heeft ?

Voor kopers, ontwikkelaar en aannemer is het van belang om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw van uw mogelijk nieuwe woning. Om dit te bewerkstelligen is het tijdens het verkooptraject van belang om kandidaten voor de woningen te selecteren die kunnen aantonen dat zij de betreffende woning ook kunnen financieren. Deze kandidaten krijgen dan ook voorrang.
 
Voor dit project is aan onafhankelijk financieel adviseur, Van Vredendaal Advies uit Breukelen, gevraagd om voor u een berekening te maken van uw financiële mogelijkheden. Zij doen dit kosteloos.  Zij verstrekken u een verklaring waarin uw financieringsmogelijkheid staat opgenomen. Van Vredendaal Advies is een erkend financieel adviseur met een deskundigheid waar wij op vertrouwen. Uiteraard kunt u ook bij uw eigen adviseur terecht. Vraagt u dan om het formulier welke te downloaden is via onderstaande link, in te vullen en ondertekenen.
 
Formulier Financiële Check
 
De gevraagde verklaring kunt u, wanneer wij definitief starten met de verkoop, uploaden bij het digitale inschrijfformulier welke dan op de website beschikbaar zal zijn.
Mocht u een afspraak willen maken voor een kosteloze financiële check, neemt u dan contact op met:
 
Van Vredendaal Advies 
Amerlandseweg 11
Breukelen
0346 - 262 317
info@vanvredendaaladvies.nl